Träna på Södermalms MMA

Börja träna hos oss!

På Södermalms MMA tränar vi hårt och har kul tillsammans. Vår ambition är att både ge bra träning för motionärer, och att fostra nya talanger för tävlingsverksamhet. Självklart stöttar och hjälper vi varandra för att utvecklas på mattan. På Södermalms MMA är träningen avsedd att passa både motionärer och de som vill tävla. Ingen tidigare erfarenhet, kunskaper eller ”grundfysik” krävs för att börja träna hos oss.

Majoriteten som utövar MMA gör det i motionssyfte. Kombinationen mellan de stående momenten och markkamp gör MMA både utmanande och lärorikt. En oslagbar träningsform för hela kroppen. Lika roligt och jobbigt för motionären som för proffset.

Till en början kan du låna handskar av oss men om du fortsätter behövs tandskydd, susp, MMA-handskar och benskydd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *